Aaldering Vineyards & Wines

Aaldering Vineyards & Wines – Luxury Lodges is een 24 hectare groot wijnlandgoed van het Nederlandse ondernemers echtpaar Marianne en Fons Aaldering. In Devon Valley, in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch, verbouwen  duurzame wijze druiven. Hiervan worden bijzondere wijnen gemaakt.

Door precisie wijnbouw en het gebruik van satellietbeelden, natuurlijke hulmiddelen, een geavanceerd solar systeem en respect voor de omgeving, streeft Aaldering ernaar absolute topwijnen te produceren.

Aaldering Vineyards & Wines heeft zich gespecialiseerd in de productie van vier Pinotage wijnen. De klassieke Pinotage 24 maanden hout. Een fruitige variant genaamd Lady M. Een Pinotage Blanc de Noir die geliefd is onder wijnliefhebbers over de hele wereld. Een houtgerijpte Pinotage Rosé

Daarnaast produceert Aaldering een Sauvignon Blanc, een Chardonnay, een Shiraz en een blend van Cabernet Sauvignon-Merlot.

U kunt rekenen op gelaagde en elegante wijnen met een mooie structuur, die ook door de gastronomie op waarde worden geschat. © Aaldering Vineyards & Wines

Winkelwagen
Scroll naar boven