Thumbnail

Het lijkt misschien moeilijk te geloven, maar in 1993, toen de broers Francisco, Javier en Luis Parra Parra Family Organic oprichtten, was het idee van biologische certificering een nieuwe. Maar de broers besloten dat het een natuurlijke zaak voor hen was om door te gaan, gezien hun lange geschiedenis van duurzame landbouw. Geschiedenis ORGANIC IS NIETS NIEUW VOOR DE PARRA-FAMILIE Hoe wordt u de grootste biologische wijnmakerij van Europa in minder dan 20 jaar? Het antwoord is simpel: heb het inzicht om de biologische landbouw na te streven lang voordat het chique wordt. Organische certificering werd beschouwd als zeer excentriek toen we begonnen, “zegt Francisco. “Toen we uitlegden wat we van plan waren te doen met de mensen hier in de buurt, maakte het hen nerveus. Maar voor ons was het gewoon logisch. Ons gezin heeft altijd gekweekt in La Mancha. Sommigen van ons hielden schapen. Een oom had zelfs een wijngaard. En de manier waarop we altijd ons land werkten was de traditionele manier, vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmest. “Dus deden ze dingen zoals ze altijd hadden gedaan …

Enige resultaat

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0