Thumbnail

Pascal Jolivet is geboren en getogen in de Loire, waar zijn grootvader keldermeester was op Château de Tracy. In 1986 wist hij met een eigen bedrijf zijn droom te realiseren: het maken van zuivere en natuurlijke Sancerre en Pouilly-Fumé. Hij startte als handelaar, maar verwierf 28 hectare eigen wijngaarden in Pouilly-Fumé en Sancerre. Zijn uit 1991 daterende en spraakmakende kelders heeft hij alweer moeten uitbreiden. Zijn gevoel voor perfectie heeft in hoge mate bijgedragen aan zijn succes. De wijnen van Pascal Jolivet vinden hun weg over de hele wereld en prijken in Frankrijk op de wijnkaart van vele sterrenrestaurants. Een blijk van grote erkenning.

Pascal Jolivet is geboren en getogen in de Loire, waar zijn grootvader keldermeester was op Château de Tracy. In 1986 wist hij met een eigen bedrijf zijn droom te realiseren: het maken van zuivere en natuurlijke Sancerre en Pouilly-Fumé. Hij startte als handelaar, maar verwierf 28 hectare eigen wijngaarden in Pouilly-Fumé en Sancerre. Zijn uit 1991 daterende en spraakmakende kelders heeft hij alweer moeten uitbreiden. Zijn gevoel voor perfectie heeft in hoge mate bijgedragen aan zijn succes. De wijnen van Pascal Jolivet vinden hun weg over de hele wereld en prijken in Frankrijk op de wijnkaart van vele sterrenrestaurants. Een blijk van grote erkenning.