Verzenden

 In

Uw wijnen gratis bezorgd vanaf € 99,50

Wij verpakken uw wijnen in speciaal daarvoor ontwikkelde flessendozen. Hierdoor is het risico van breuk praktisch nihil. Mocht er onverhoopt toch breuk zijn, stuur ons dan direct een e-mail + foto van de gebroken flessen. Wij zorgen er dan voor dat u met de meeste spoed vervanging krijgt. Omdat wij de zending verzekerd hebben kunnen wij breuk claimen. Voorwaarde is wel dat u de gebroken flessen minimaal tot twee weken na de melding van breuk bewaard.

De wijn wordt bezorgd door koeriers van PostNL. Zij leveren zes dagen per week, ook op zaterdag.  Als het pakket niet  afgegeven kan worden of bij u of eventueel bij de buren, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of businesspoint. U wordt hier via een e-mail en de track & trace status  over geïnformeerd. Hier kan het pakket binnen 7 dagen  worden afgehaald. Wel aan een legitimatie denken.

ATTENTIE: de nieuwe Horecawet, die op 1 juli 2021 is ingevoerd, verplicht ons om bij aflevering van de wijnen te vragen of u 18 jr. of ouder bent. Dit zal door de bezorger aan u worden gevraagd.

Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van € 8,95 per zending. Het aantal flessen is hierbij niet van belang. Dit bedrag is inclusief de wettelijke verplichte leeftijdscheck.

Wij berekenen geen bezorgkosten boven een bestelbedrag van € 99,50. Dit geldt voor Nederland, België en Duitsland.

Recent Posts
Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0
Wijnhuis
Lomond (4)
Pasqua (5)