Categorie: Hoofdgerechten

Philly Cheese Steak Wraps

Een Amerikaanse klassieker, in een nieuw jasje (letterlijk)

Hertenbiefstuk met rode wijnsaus

Eenvoudig maar verrukkelijk; gebraden hertenbiefstuk met rode wijnsaus

Venkel en Aubergine lasagne

Venkel en aubergine gaan hand in hand in deze heerlijke lasagne. De pittige chili, anijsachtige venkelzaadjes en romige parmezaan maken het gerecht helemaal af!

Gebakken sliptong

Sliptong op z'n lekkerst klaargemaakt

Klassieke asperges

Hollands asperges, bereid op de klassieke wijze en geserveerd met botersaus en lamsham

Steak tartare

Heerlijke steak tartare naar een recept van Jamie Olivier.

Kabeljauw in ham met salie

Klassiek gerecht van kabeljauwfilet in Parmalat, op smaak gebracht met salie

Coq à la biere (kip in bier)

Heerlijke malse kip gesmoord in bier.

Risotto met geitenkaas, zalm en spinazie

Heerlijk gerecht voor de liefhebber van risotto

Oosterse kwartel

Een absoluut pronkstuk op de dinertafel, met een verrassende smaak uit het oosten.

Varkenshaas met snelle zuurkool

Varkenshaas met zuurkool

Eend in romige portsaus

Het wildseizoen in volle gang? Laat je verleiden door dit gerecht. Lekker met haricots verts en gebakken aardappelen.

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0