By
In

Philly Cheese Steak Wraps

  ,   

oktober 14, 2016

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Koken: 5 minuten
  • Aantal: 2 personen

Ingrediënten

2 grote tortillawraps

2 eetlepels chilisaus

4 plakjes ontbijtspek

150 gram biefstuk

4 plakjes cheddarkaas

1 ui

1 tomaat

2 handen ijsbergsla

peper en zout

Instructie

1Snijd de ui in dunne halve ringen en was de ijsbergsla grondig. Snijd deze samen met de tomaat in reepjes.

2Dep de biefstuk droog, kruid met peper en zout en bak de biefstuk vervolgens in een koekenpan zoals jij hem het liefste eet.

3Laat de biefstuk even onder een vel aluminiumfolie rusten en snijd vervolgens in schuine repen.

4Bak de plakjes ontbijtspek in een droge koekenpan knapperig en laat ze vervolgens even uitlekken op een vel keukenpapier.

5Smeer de tortillawraps in met de chilisaus en verdeel de sla, tomaat, ui, ontbijtspek en biefstuk over het midden van de wrap.

6Dek de wrap af met de plakjes cheddarkaas en rol ze op.

TIP: deze wraps zijn nog veel lekkerder wanneer je ze na het oprollen even onder de grill legt zodat de kaas goed kan smelten. De ijsbergsla wordt dan ietwat warm, maar dit vonden wij niet storend.

<h1>Aanbevolen wijnen</h1>

Château de Laville 2012

Château de Laville 2012

 9,45

Echte, eerlijke, elegante Bordeaux. Niet zwaar, maar met body en beet. Bessenachtig fruit wordt aangevuld met een vleugje kruiden van de houtlagering. De afdronk is lekker fris.

00:00
Recent Posts

Leave a Comment