In

roergebakken grote garnalen

  ,   

oktober 7, 2016

Grote garnalen met knoflook en rode pepertjes.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 15 minuten

Ingrediënten

grote garnalen naar behoefte

200 gr zeekraal

1 rode peper

2 stuks knoflook

1/2 dl olijfolie

1 Limon Cress

Instructie

1Maak de garnalen schoon en verwijder het darmkanaal.

2 Snijd de knoflook en het pepertje fijn.

3 Verhit de olijfolie in de koekenpan en fruit er de knoflook en de pepertjes in.

4 Doe er vervolgens de garnalen bij en roerbak het geheel op hoog vuur.

5 Voeg op het laatst de zeekraal toe, meng het geheel en breng op smaak.

6 Serveren in 4 diepe witte borden en ruim met Limon Cress garneren.

7 Doe er stukjes knapperig stokbrood bij om in de smakelijke olie te deppen.

00:00
Recent Posts

Leave a Comment

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0