By
In

roergebakken grote garnalen

  ,   

oktober 7, 2016

Grote garnalen met knoflook en rode pepertjes.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 15 minuten

Ingrediënten

grote garnalen naar behoefte

200 gr zeekraal

1 rode peper

2 stuks knoflook

1/2 dl olijfolie

1 Limon Cress

Instructie

1Maak de garnalen schoon en verwijder het darmkanaal.

2 Snijd de knoflook en het pepertje fijn.

3 Verhit de olijfolie in de koekenpan en fruit er de knoflook en de pepertjes in.

4 Doe er vervolgens de garnalen bij en roerbak het geheel op hoog vuur.

5 Voeg op het laatst de zeekraal toe, meng het geheel en breng op smaak.

6 Serveren in 4 diepe witte borden en ruim met Limon Cress garneren.

7 Doe er stukjes knapperig stokbrood bij om in de smakelijke olie te deppen.

<h1>Aanbevolen wijnen</h1>

00:00
Recent Posts

Leave a Comment