By
In

Snelle paella

    

juni 13, 2016

Lekker paella die in 20 minuten op tafel staat

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 10 minuten
  • Aantal: 4 personen

Ingrediënten

1 courgette

15 g koriander

325 g gele rijst

1 visbouillontablet

500 g zeevruchtencocktail (zak, diepvries)

2 el wokolie

400 g Hollandse roerbakmix

Instructie

1Snijd de courgette in blokjes en snijd de koriander fijn. Kook de rijst met het bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2Dompel de zeevruchten enkele min. onder in warm water om te ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet en dep droog. Verhit de olie in een wok en bak de roerbakmix met de courgette 5 min. Meng de rijst en zeevruchten erdoor en warm nog enkele min. door.

3Verdeel de paella over 4 borden en bestrooi met de koriander.

Aanbevolen wijnen

Castillo de Molina – Rosé Reserva 2015Castillo de Molina – Rosé Reserva 2015

Castillo de Molina – Rosé Reserva 2015

 8,95

Helder roze, een elegante en fruitige neus van frambozen, watermeloen, meloen en kersen. Deze eigenschappen zetten zich voort in de smaak die verder lekker fris en crispy is.
Beringer Classic Zinfadel Rose 2015

Beringer Classic Zinfadel Rose 2015

 9,60

Een lichtroze kleur. Levendige, frisse aroma’s en geuren van frisse rode bes, citrus en meloen, afgerond met subtiele hinten van nootmuskaat en kruidnagel. Zeer jeugdige wijn.

00:00
Recent Posts

Leave a Comment