In

Spinaziesalade met sliptong en sinaasappel-dressing

    

juni 14, 2016

Zomerse salade van spinazie en sliptong

  • Voorbereiding: 25 minuten
  • Aantal: 4 personen

Ingrediënten

1 perssinaasappel

2 teentjes knoflook (geperst)

1 eetlepel grove mosterd

8 eetlepels olijfolie

bloem

4 sliptongen

1 zak panklare spinazie (300 g)

1 zakje amandelschaafsel (45 g)

Instructie

1Sinaasappel schoonboenen en helft van schil boven slakom raspen. Sinaasappel uitpersen en sap door rasp roeren. Knoflook, mosterd en 6 eetlepels olie toevoegen en geheel tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper.

2Bloem op plat bord strooien. Sliptongen een voor een door bloem wentelen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In grote koekenpan rest van olie verhitten en sliptongen in ca. 6 minuten goudbruin bakken. Vis uit pan nemen en fileren. Filets met zout en peper bestrooien en halveren. Spinazie en amandelschaafsel door dressing mengen.

3Spinaziesla over vier borden verdelen en lauwwarme visrepen erop leggen.

00:00
Recent Posts

Leave a Comment

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0