By
In

Taco’s met garnalen en witte bonen

    

juni 25, 2016

Echte Mexicaanse taco´s gevuld het pikante garnalen

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Aantal: 2 personen

Ingrediënten

6 tacoschelpen

180 g tonijnfilet

zout en peper

3 eetlepels olijfolie

1 blikje reuze witte bonen (425 g)

1 klein rood uitje, gesnipperd

1 avocado, in blokjes

2 pomodori tomaten, in blokjes

2 eetlepels limoensap

1 theelepel jalapeno pepersaus

1 klein bosje verse koriander

Instructie

1Verwarm de oven voor op 150°C en schuif de tacoschelpen 10 minuten in de oven om op te warmen. Bestrooi ondertussen het stukje tonijn met zout en peper en verhit 1 theelepel olie in de koekenpan. Bak de tonijn in enkele minuten aan beide kanten bruin maar rozé van binnen. Haal uit de pan en laat afkoelen.

2Laat de bonen uitlekken en schep in een mengkom. Roer de ui, de tomaat en de avocado door de bonen en breng op smaak met de rest van de olie, limoensap, zout en Jalapeno pepersaus.

3Hak de koriander en snij de vis in blokjes. Schep door de bonensalade. Haal de tacoschelpen uit de oven en vul ze met de salade.

Aanbevolen wijnen

00:00
Recent Posts