Cantine Lenotti – Bardolino Classico 2017

 7,15

Artikelnummer: 63318 Categorie: Tags: , , , , , , Wijnhuis:
Brands

De Bardolino Classico is toegankelijk, aangenaam soepel, met een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn zijn mooi in balans.

Beschrijving

Bardolino Classico 2015

Druivensoorten: Corvina veronese, Rondinella, Molinara

Streek: Veneto

Ligging wijngaard: Deze wijn is afkomstig van het heuvelachtig gebied aan de oostelijke kant van het Gardameer, rondom de dorpjes Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda. De bodem is kiezelig en is van oorsprong morene (uitlopers van de gletsjers in de ijstijd).

Wijnkaart beschrijving: Toegankelijk, aangenaam soepel en een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn zijn mooi in balans.

Wijn-spijssuggesties: Antipasti, pasta, lichte kipgerechten, lichte kazen

Omschrijving: Lenotti Bardolino Classico DOC is afkomstig van het heuvelachtige gebied aan de oostelijke kant van het Gardameer, rondom de dorpjes Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda. De bodem is kiezelig en is van oorsprong morene (uitlopers van de gletsjer in de ijstijd). De Lenotti Bardolino Classico is een heerlijke rode wijn met veel rood fruit. Deze overbekende helderrode wijn is één van de klassiekers uit Italië. Hij is toegankelijk, aangenaam soepel en heeft een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn maken ‘m een echte allemansvriend, geschikt bij vele gelegenheden.

Extra informatie

Land

Italië, Veneto

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0
Amarone della Valpolicella ClassicoCarlo Amarone