Castillo de Molina – Cabernet Sauvignon Reserva 2015

 8,95

SKU: 63017 Categorie: Tags: , , , , , , Wijnhuis:
Brands

Intens robijnrode wijn met aroma’ s van zwarte bessen, pruimen, tabak en vanille. De smaak is fruitig met plezierige rijpe tonen, goede structuur en ronde tannines.

Beschrijving

Druivensoorten: Cabernet sauvignon, SyrahLand:Chili

Streek: Central Valley

Ligging wijngaard: In de uitlopers van het Andesgebergte in Cachapoal, 30 km van de kust van de Stille Oceaan in Colchagua en tussen de Andes en de bergketen langs de kust in Maule Valley.

Wijn-spijssuggesties: Mooie begeleider bij rood vlees, ree en stevige kazen.

Omschrijving:  Voor deze wijn worden de beste Cabernet Sauvignon druiven gebruikt uit 3 van San Pedro’s wijngaarden: uit Alto Cachapoal in de uitlopers van de Andes, uit Marchigue in de Colchagua Valley en uit Pencahue in de Maule Valley. Op deze manier streeft men een Cabernet Sauvignon na met een complexe structuur. De oogst geschiedt handmatig. De druiven ondergaan eerst een koude inweking gedurende 5 dagen. Daarna vindt de vinificatie plaats tussen de 25 en 26°C. De jonge wijn krijgt hierna voor 100% vatlagering op Frans eiken vaten, waarvan 1/3 nieuw, 1/3 tweedejaars en 1/3 derdejaars. De kleur van deze wijn is intens robijnrood en de aroma’s doen denken aan zwarte bessen, pruimen, tabak en vanille. De smaak is fruitig met plezierige rijpe tonen, goede structuur en ronde tannines.

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0
Molina-MerlotMolina-Syrah