Château Magdelaine, Premier Grand Cru Classé 2007

 65,00

Het is een klassieke Magdelaine, beroemd om zijn fijnheid, zijn elegance en zijn distinctie. De wijn kan heel goed ouderen

Beschrijving

Druivensoorten: Merlot, Cabernet franc

Streek: Saint-Emilion

Ligging wijngaard: De hoefijzervormige wijngaard ligt op een prachtig kalkstenen terras even buiten het stadje Saint-Emilion en naast Caon en Belair, half op het plateau, half op de helling.

Wijn-spijssuggesties: Het is een charmante, edele wijn, die heel goed samengaat met wild en gevogelte.

Omschrijving: Dit landgoed heeft een geschiedenis die terug gaat naar het midden van de 18e eeuw. Het kwam in handen van Ets. J.P. Moueix in 1952 en de buitengebouwen en ondergrondse kelders hebben recentelijk een belangrijke renovatie ondergaan. De hoefijzervormige wijngaard ligt op een prachtig kalkstenen terras even buiten het stadje Saint-Emilion en naast Caon en Belair, half op het plateau, half op de helling.De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is bijna 35 jaar en het Merlot gedeelte is vrij groot.Bebouwing en wijnproductie worden uiterst zorgvuldig uitgevoerd door hetzelfde team dat dit op alle bezittingen van J.P. Moueix doet. Het is een klassieke Magdelaine, beroemd om zijn fijnheid, zijn elegance en zijn distinctie. De wijn kan goed ouderen.

Extra informatie

Land

Bordeaux, Frankrijk, Saint-Emilion

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0
Château Trotte-Vieille