Beringer – Founders Estate Chardonnay 2016

 13,95

SKU: 45343 Categorie: Tags: , , Wijnhuis:
Brands

Founders Estate Chardonnay 2016 is de perfecte combinatie van peer, appel en rijpe tropische fruitgeuren, met een hint van citrus en een klassieke ronde smaak. Een perfecte begeleider van gegrilde kip of vis.

Beschrijving

Druivensoorten: Chardonnay

Inhoud: 0.75L.

Alcoholpercentage: 14,0%

Land: Verenigde Staten van Amerika

Streek: Central Valley California

Wijnkaart beschrijving: De perfecte combinatie van peer, appel en rijpe tropische fruitgeuren, met een hint van citrus en een klassieke ronde smaak. Een perfecte begeleider van gegrilde kip of vis.

Wijn-spijssuggestie:  Een perfecte begeleider van gegrilde kip of vis

Omschrijving: Toen Jacob en – eerder al – Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee; de huidige, Laurie Cook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0