Selbach Oster – Riesling Feinherb 2013

 11,95

Artikelnummer: 43651 Categorie: Tags: , , , , Wijnhuis:
Brands

Helder met in de neus frisse appel en citrus. Knisperend en levendig

Beschrijving

Druivensoorten: Riesling

Streek: Mosel

Ligging wijngaard: De wijngaarden beslaan zo’n 17 hectaren en liggen op de steilste en mooiste delen langs de Mittelmosel.

Wijn-spijssuggesties: Allround wijn voor zo of als goede begeleider van veel gerechten uit de Europese, maar ook zeker de Aziatische keuken.

Omschrijving: Selbach Oster’s wijngaarden beslaan zo’n 21 hectare en liggen op de steilste en mooiste delen langs de Mittelmosel. Indien nodig gaan zij wel drie maal door de wijngaard om alleen de beste druiven te oogsten. Hun filosofie is dan ook het maken van elegante, knisperende wijnen die optimaal het karakter van de mineraalrijke leistenen terroir en de rijpe Rieslingdruif weerspiegelen. Dat zij hierin uiterst succesvol zijn, blijkt telkens weer uit de hoge scores die zij behalen in de internationale wijnpers. De Riesling Feinherb is hier een prachtig voorbeeld van. Een heldere wijn met in de neus frisse appel en citrus. Knisperend en levendig. Een tamelijk droge wijn met een verleidelijk smaakpatroon en een aantrekkelijk laag alcoholgehalte

Extra informatie

Land

Duitsland, Mosel

Neem contact op

Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0
selbachsonnenuhrspatlese