Wijnbox “Verfrissende Zomer” – 6 witte zomerse wijnen

 61,10

Artikelnummer: Box-Verfrissende-Zomer Categorieën: ,

Deze wijnbox bestaat uit 6 flessen witte wijnen. Speciaal geselecteerd voor zomerse dagen. De gekozen wijnen komen uit Frankrijk en Italië

Pasqua - Pinot Grigio 2021 - Colori di Italia

Deze lichtgele wijn bestaat voor honderd procent uit de aromatische pinot grigio. De wijn is fris, fruitig, levendig, licht, mondvullend, makkelijk en geschikt voor veel momenten. Het is een vrolijke borrel-, terras- en feestwijn die ook bij salades en lichte gerechten tot zijn recht komt. Hij wordt gemaakt door Pasqua, een familiebedrijf dat al sinds 1920 in Veneto en, inmiddels ook verre, omstreken wijn produceert.

Cantine Lenotti - Colle dei Tigli, Bianco del Veneto 2019/20

Colle Dei Tigli is een frisse witte wijn. Aroma's van tropisch fruit worden fraai in balans gehouden door frisse zuren en een licht tinteltje.

G.D. Vajra - Langhe Bianco Dragon DOC 2019

De Langhe Bianco Dragon is een bijzondere, opwekkende witte wijn uit de Piemonte met florale en fruitige tonen.

Wild Rock - Sauvignon Blanc 2021

De Wild Rock Sauvignon Blanc 2020 is een frisse Sauvignon met tonen die perfect samengaat met schaal-en schelpdieren en zachte geitenkazen.

Beschrijving

De wijnbox “Verfrissende Zomer” bestaat uit 6 flessen frisse witte wijnen. Speciaal geselecteerd voor warme, zomerse dagen. De wijn komen uit verschillende landen en het is leuk ze met elkaar te vergelijken.