Bodega Piedra Negra – Proef box met 6 verschillende wijnen

 115,30

Categorie:

Met de wijnen in deze proef box heeft een een goed inzicht in de wijnen van de Bodega Pietra Negra uit Argentina.

Bodega Piedra Negra - Gran Malbec 2015

Tonen van rood fruit (pruimen, bramen) en een vleug van koffie en vanille. De stevige smaak is fruitig, een zweem van viooltjes en afgerond met elegante tannines en een lange afdronk

Bodega Piedra Negra - Malbec Reserve 2020

Bouquet van rode bessen, kruiden, zwarte peper en een zweem van chocolade en koffie door fustrijping. De smaak heeft complexiteit, structuur met milde tannines en een lange afdronk.

Bodega Piedra Negra - Gran Lurton - Tinto 2015

Elegante neus met tonen van kruiden, kruidnagel, gebrande koffie en vanille. Complexe smaak met grote diepte, levendige zuurgraad, goede tanninestructuur en een fruitige afdronk.

Bodega Piedra Negra - Gran Lurton - Blanco 2019

Frisse aroma's van limoen, kruiden, tonen van vanille en hazelnoten omlijst met een zweempje hout. De zalvende smaak heeft een heerlijke afdronk met een klein botertje.

Bodega Piedra Negra - Alta Coleccion - Malbec 2019

Aroma's van rood fruit met een vleugje zwarte peper. Het fruit en de zachte tannines zorgen voorvolume, een harmonieuze structuur en een lange afdronk met tonen van koffie.

Bodega Piedra Negra - Alta Coleccion - Pinot Gris 2021

Heerlijk fris bouquet met impressies van limoen encitroen. Aansprekende frisse, knisperende zuurgraad met delicate aroma's van witte bloemen en een aanhoudende aromatische afdronk.

Beschrijving