Château Haut Baillou – Blaye 2020

 12,75

Fris, fruitig en gemakkelijk te drinken, soepel in de mond, weelderig en rijk. Deze wijn presenteert een scala aan goed gestructureerde aroma’s als bessen, een vleugje vanille door houtrijping en mooie gepolijste tannines

Geen bezorgkosten vanaf € 99,50 (Nl-Be-Du)

Beschrijving

Cheval Quancard werd in 1844 opgericht door Pierre Quancard  Het is echt een begrip in de Bordeaux met meerdere wijnhuizen en een compleet assortiment in het portfolio.

Verschillende karakters en persoonlijkheden bieden een breed scala aan producten.

Kwaliteit is leidend en de wijnmaakprocessen worden nauwlettend gevolgd en verbeterd om de traditie,  niet uit het oog te verliezen.

Château Haut-Baillou, gelegen op 85 meter boven zeeniveau, grenst aan twee appellaties, Côtes de Bourg en Blaye, Côtes de Bordeaux. De wijnstokken zijn aangeplant op grindgrond. Op de hoogste hellingen die profiteren van de beste zonneschijn. Hierdoor wordt  een uitstekende rijpheid bevordert. De belangrijkste druivensoort is hier Merlot.

Fris, fruitig en gemakkelijk te drinken, soepel in de mond, weelderig en rijk. Deze wijn presenteert een scala aan goed gestructureerde aroma’s als bessen, een vleugje vanille door houtrijping en mooie gepolijste tannines.

Extra informatie

Wijnhuis

Château Haut Baillou

Land

Frankrijk

Regio

Bordeaux

Gebied

Blaye-Côtes de Bordeaux, Bordeaux generique

Druivensoort

Merlot

aantal per doos

per 6 leverbaar

Fles afsluiting

Kurk

inhoud fles

0.75

Winkelwagen
chateau_haut_baillouChâteau Haut Baillou – Blaye 2020
 12,75
Scroll naar boven