Café de Paris Le Rosé

 7,95

Artikelnummer: 7000009298 Categorieën: , Tags: , ,
Wijnhuis:
Een combinatie van 2 druivenrassendie typisch zijn voor deze streek: merlot voor de fruitigheid en cabernet voor frisheid en meer florale tonen

Beschrijving

Een gezellig en vrolijk diner met vrienden, of lekker borrelen na het werk? Café de Paris is de perfecte partner voor elke gelegenheid! Café de Paris biedt een ongecompliceerde ervaring voor alle soorten wijnliefhebbers die op zoek zijn naar dat vleugje spontaniteit.
De stille wijnen van Café de Paris biedt dat speciale en unieke dat typerend is voor wijnen uit het zuidwesten. Elke slok geeft je de frisheid van het fruit en het ontwapenende aroma van zongerijpte druiven.

Laat je verleiden door een wijn met een fruitig en levendig karakter. Hef het glas van Café de Paris in gezelschap van vrienden of gewoon even helemaal met jezelf voor even dat mooie moment, santé!

Een knapperige frisheid die wordt versterkt door de combinatie van twee druivenrassen die typisch zijn voor deze streek: Merlot voor de fruitigheid en Cabernet dat voor frisheid en meer florale tonen zorgt. Een wijn met een heerlijk fris en licht smaakpalet.

Extra informatie

Wijnhuis

Café de Paris

Land

Frankrijk

Regio

Frankrijk

Gebied

Gascogne

Druivensoort

Cabernet, Merlot

Alcohol perc.

13%

aantal per doos

6 flessen

Fles afsluiting

Schroefdop

inhoud fles

0.75