Wijnbox La Vie en Rose – 6 lekkere rose wijnen

 59,95

Categorieën: , Wijnhuis:

6 lekkere rosé-wijnen

Pasqua - Colori di Italia - Rosato 2018

Deze lichtgele wijn bestaat voor honderd procent uit de aromatische pinot grigio. De wijn is fris, fruitig, levendig, licht, mondvullend, makkelijk en geschikt voor veel momenten.

Pasqua 11 minutes Rosato 2020

Pasqua 11 Minutes Rosato is bleekroze, bloemig bouquet met impressies van rood fruit (kersen, frambozen) dat zich voortzet in de levendige en frisse smaak .

Domaines Ott - by Ott Rosé - 2019

BY OTT rosé wordt geblend en gebotteld in de nieuwe kelder van Château de Selle waar een gedeelte  volledig is ingericht voor de productie van deze rosé. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd - van het blenden tot aan de opslag - en zorgt voor de perfecte kwaliteit die van deze wijn wordt verwacht.

Francois Lurton - Terres Fumées Gris de Sauvignon 2018

De Terres Fumées Gris de Sauvignon  is zalmkleurig met een bouquet van jasmijn, jeneverbessen, citroen en perzik.

Métairie - Les Oliviers - Rosé

De  Metairie Rosé heeft prettige tonen van rood fruit zoals frambozen en beetje aardbeien. In de mond is deze rosé zacht vervolgd door een fruitige en verfrissende afdronk.

No Sex for Butterfly Syrah Rosé 2019

No Sex for Butterfly Syrah Rosé is een biologische rosé van 100% Syrahdruiven. Deze wijn is afkomstig van de wijngaarden van Chateau de Valcombe.

Beschrijving

In deze Wijn Box vindt u 6  lekkere rosé-wijnen. Proef nu de onderlinge verschillen. Extra informatie wordt meegestuurd.

Extra informatie

Wijnhuis

Vicente Gandia