Wijnbox Métairie Languedoc-Roussillon 6 flessen rood, wit en rosé

 38,95

Categorieën: , Wijnhuis:
Brands

Wijnbox Metairie Languedoc-Roussillon bevat 2 flessen rode wijn, 2 flessen rosé wijn en 2 flessen witte wijn. De wijnen zijn zeer geschikt voor feestelijkheden.

2 x 10 flessen Métarie - les Oliviers - Blanc

Deze witte wijn van Metairie Les Oliviers  heeft in de neus complexe aroma's van bloemen en citrus. In de mond is de wijn levendig en verfrissend.

2 x 10 flessen Métairie - Les Oliviers - Rosé

De  Metairie Rosé heeft prettige tonen van rood fruit zoals frambozen en beetje aardbeien. In de mond is deze rosé zacht vervolgd door een fruitige en verfrissende afdronk.

2 x Métairie- Les Oliviers - Rouge

Métairie Rouge wordt gemaakt van druiven uit wijngaarden gelegen tussen Narbonne en Limoux, op de weg naar de Pyreneeën. Verschillende percelen met dezelfde druivensoort, maar elk met hun eigen terroir en microklimaat bieden een breed scala aan nuances, aroma's en bloemige noten in de wijnen.

Beschrijving

Metairie is de beste alledaagse wijn. Dit gamma wordt gemaakt van druiven uit wijngaarden gelegen tussenNarbonne en Limoux op de weg naar de Pyreneeën. Verschillende percelen met dezelfde druivensoort, maar elk met hun eigen terroir en microklimaat bieden een breed scala aan nuances, aroma’s en bloemige noten in de wijnen. Sommige wijngaarden zijn typisch mediterraans en zorgen voor genereuze wijnen met diepgang; anderen zijn hoger gelegen en worden blootgesteld aan de wind van de Atlantische Oceaan, die intensiteit, elegantie en finesse geeft aan de wijnen.

Extra informatie

Wijnhuis

Métairie

Land
Regio

Pays d'Oc

Gebied

Languedoc-Roussillon