Bodegas Paniza – Fabula Garnacha Blanca 2022

 7,95

Een elegante combinatie aroma’s van citrus en witte bloemen met een subtiele minerale achtergrond. Fris in de mond met karakteristiek kruidige tonen en zure peer.

Geen bezorgkosten vanaf € 99,50 (Nl-Be-Du)

Beschrijving

Het wijnhuis vindt haar oorsprong in het dorp waar het haar naam aan ontleent, Paniza. Een klein stadje in de buurt van Zaragoza waar bijna 70 jaar geleden een avontuur begon om de wereld het beste van dit land te bieden: wijn.

Vandaag gaat het werk verder met hetzelfde enthousiasme waarmee de oprichters begonnen, waarbij hun waarden en liefde voor de wijngaard intact blijven. Altijd dynamisch en innovatief om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden.

Bodegas Paniza werkt samen met honderden wijnboeren uit de omgeving. Samen hebben ze ongeveer 3.000 hectare wijngaarden. Hier worden verschillende variëteiten verbouwd, zoals Grenache, Tempranillo, Viura en Chardonnay. Met elk jaar druiven van hoge kwaliteit. Betrokkenheid, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie maken deel uit van het DNA en de filosofie van Bodegas Paniza. Constante aanpassing aan de behoeften van de klanten is waar Paniza naar streeft.

Zo heeft Bodegas Paniza in dit geval gehoor gegeven aan de behoefte naar betaalbare huiswijnen met de Viura, Rosado en Tempranillo. De Fabula-reeks gaat een klein stapje verder. Dit zijn hoogwaardige cépagewijnen die het karakter en de expressie van het terroir rondom Zaragoza perfect tot uiting brengen. Hierbij staande meest legendarische druivenrassen van de omgeving centraal.

Vinificatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks.

Extra informatie

Wijnhuis

Bodegas Paniza

Land

Spanje

Regio

Aragon

Gebied

Aragon

Druivensoort

Grenache Blanc

aantal per doos

per 6 leverbaar

Fles afsluiting

Kurk

inhoud fles

0.75

Winkelwagen
Bodegas Paniza – Fabula Garnacha Blanca 2022
 7,95
Scroll naar boven