Deutz Champagne – Brut Vintage – 2015

 75,50

per fles

De Brut Vintage is een uitzonderlijke champagne gemaakt van druiven uit één oogstjaar, afkomstig van speciaal gekozen wijngaarden.

Geen bezorgkosten vanaf € 99,50 (Nl-Be-Du)

Champagne Deutz is opgericht in 1838 in Aÿ en is één der oudste leden van het prestigieuze Syndicat des Grandes Marques. De Champagnes hebben een eigen uitgesproken stijl, bestaande uit een perfecte harmonie van finesse, elegantie en complexiteit. Het chamapgnehuis houdt tradities in ere, maar werkt eveneens met moderne technologieën om deze eigen stijl te behouden. Wereldwijd staat Champagne Deutz op velerlei wijnkaarten van prestigieuze Michelin sterrenrestaurants. Ook in Nederland erkennen steeds meer restaurants de uitmuntende kwaliteit van dit champagnehuis.

De Brut Vintage is een selectie van druiven van geselecteerde wijngaarden. In tegenstelling tot de standaard champagnes is deze champagne gemaakt van druiven van één oogstjaar. Alleen in de betere jaren wordt een champagne met jaargang geproduceerd.

Levendige fruitige smaak, die intenser wordt bij rijping. De afdronk is elegant en is het beeldmerk van de Deutz stijl. Een exceptioneel verfijnde champagne.

Goede combinatie bij wit vlees zoals kalfsvlees met roomsaus, levermousse, risotto met witte truffels, zeevis met een rijke smaak zoals zeebaars en rode poon.

Wijnhuis

Champagne Deutz

Land

Frankrijk

Regio

Champagne, Mousseux

Gebied

Champagne, Mousseux

Druivensoort

Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

aantal per doos

per fles leverbaar

Fles afsluiting

Kurk

Winkelwagen
deutz-brut-vintage-2015Deutz Champagne – Brut Vintage – 2015
 75,50
Scroll naar boven