Schloss Johannisberg – Grünlack Riesling Spätlese 2020

 55,95

Artikelnummer: 8401590 Categorie: Tag:

Een complexe, volumineuze Spätlese met exotische noten vanpassievrucht, mango en honingmeloen. De fijne, verfrissende zurenzijn in harmonie met de tongstrelende zoetheid van fruit.

Beschrijving

Afhankelijk van de jaargang en rijpheid, worden de Schloss Johannisbergwijnen gefermeneteerd in grote houten vaten of in temperatuurgestuurde roestvrije tanks. Schloss Johannisberg draagt verschil uit in jaargangen en kan individiueel inspelen op de kenmerken van de Riesling. Door het gebruik van eikenhouten vaten gemaakt van hout uit het eigen kasteelbos krijgen de wijnen authenticiteit en uniekheid.

Vandaag de dag voelt Schloss Johannisberg zich verplicht tot het testbaar maken van de Duitse wijncultuur door het maken van expressieve en onvergankelijke wijnen.

Een complexe, volumineuze Spätlese met exotische noten vanpassievrucht, mango en honingmeloen. De fijne, verfrissende zurenzijn in harmonie met de tongstrelende zoetheid van fruit. In de mondsappig en intens, met hints van rijpe abrikozen en sinaasappels. De smaak is zeer vol en helder met een prachtige frisheid.

Extra informatie

Wijnhuis

Schloss Johannisberg

Land

Duitsland

Regio

Rheingau

Gebied

Rheingau

Druivensoort

Riesling

Jaartal

2020

aantal per doos

per 6 leverbaar

Fles afsluiting

Kurk

inhoud fles

0.75