Wijnpakketten

Witte wijnen pakket

In dit wijnpakket zitten 6 verschillende witte wijnen uit verschillende landen en gemaakt van verschillende druiven. Van frisse Sauvignon Blanc tot volle Chardonnay en van kenmerkende mono cépage (1 druif) tot smaakvolle blend (2 of meer druiven). Zo heb je voor elk moment of gerecht dat je vraagt om een witte wijn de geschikte fles binnen handbereik.

Rode wijnen pakket

In dit wijnpakket zitten 6 verschillende rode wijnen uit verschillende landen en gemaakt van verschillende druiven. Van lichte Pinot Noir tot krachtige Primitivo en van kenmerkende mono cépage (1 druif) tot smaakvolle blend (2 of meer druiven). Zo heb je voor elk moment of gerecht dat vraagt om een rode wijn, de geschikte fles binnen handbereik.

Rosé wijnen pakket

Rosé All Day! Zeker! En niet alleen in de zomer. Het Rosé All Day Wijnpakket bevat 6 verschillende rosés uit verschillende landen die je gerust het hele jaar door kan schenken. Maar onze wijnspecialist begrijpt ook dat ze het lekkerst smaken in de volle zon op het terras. De rosés verleiden je met hun prachtige roze kleur en heerlijke smaken van rijp rood fruit. Deze rosés zijn bovendien culinair breed inzetbaar!

Biologische wijnen pakket

Het Biologisch Wijnpakket bevat 6 verschillende wijnen waarbij elk wijnhuis een bewuste of gepassioneerde keuze heeft gemaakt om een product te maken dat gezond is voor milieu en mens. Deze wijnen zijn te herkennen aan het EU-biologisch keurmerk dat je op het label terugvindt. Naast dit keurmerk, zijn de wijnen gelukkig ook op smaak goedgekeurd!

Asperge wijnen pakket

Het Asperge Wijnpakket bevat 6 heerlijke wijnen die perfect passen bij de Hollandse witte asperge. Of je ze nu vers van het land klaarmaakt met ham, ei en boter, als ingredient in een pasta verwerkt of gebruikt in een aspergesoep, je vindt in dit wijnpakket in ieder geval de beste match voor bij jouw favoriete witte aspergegerecht! Deze wijnen zijn ook zeer geschikt om als aperitief te drinken.

Spring Break wijnen pakket

Het Spring Break Wijnpakket bevat 6 verschillende flessen wijn die perfect passen bij het voorjaar. Onze wijnspecialist heeft deze wijnen geselecteerd op basis van hun frisse, fruitige en bloemige smaak. Vanaf dat het eerste waterige voorjaarszonnetje doorbreekt totdat de zomer begint, kunnen deze wijnen aan tafel of op het terras plaatsnemen. Er valt gelukkig genoeg te proeven!

Alcoholvrije wijnen pakket

Het Alcoholvrij Wijnpakket bevat 6 wijnen waarvan door middel van de nieuwste technieken de alcohol uit onttrokken is. Er is geen concessie gedaan in smaak of kwaliteit dus er kan volop genoten worden van deze gevarieerde wijnen. Handig om te weten: sommige wijnen bevatten tot 0,5% alcohol. Daarmee vallen ze binnen de alcoholvrije categorie. Lees hieronder meer over de wijnen in dit pakket.

Perfect Pair wijnpakket

Dit wijnpakket bevat 6 flessen wijn van 3 wijnhuizen uit 3 verschillende landen. Van elk wijnhuis heeft onze wijnspecialist het perfecte duo gekozen, ofwel een ‘Perfect Pair’. Een rode en een witte wijn die bij elkaar horen. Wijnen die samen in de wijngaard zijn opgegroeid, maar toch een eigen karakter hebben. Die van bekende en bijzondere druiven gemaakt zijn en met liefde gebotteld zijn! .
Winkelwagen
Scroll naar boven