Retouren

Wilt u iets terugsturen? Dat is geen probleem. Neem wel, voordat u iets terug stuurt, eerst contact met ons op. U ontvang dan een retourennummer.

Bedenktermijn

Wettelijk heeft u een termijn van 14 dagen om uw bestelling te annuleren. Omdat onze producten levensmiddelen zijn, geldt dat wij alleen ongeopende flessen in de originele verpakking als retour accepteren. Neem hiervoor contact met ons op, wij laten dan de wijnen terughalen door PostNL. De kosten van het retour zenden zijn wel voor uw rekening.

Verzenden

Wij verpakken uw wijnen in speciaal daarvoor ontwikkelde flessendozen. Hierdoor is het risico van breuk praktisch nihil. Mocht er onverhoopt toch breuk zijn, stuur ons direct hierover een e-mail. Wij zorgen er dan voor dat u met de meeste spoed vervanging krijgt. Omdat wij de zending verzekerd hebben kunnen wij breuk claimen. Voorwaarde is wel dat u de gebroken flessen minimaal tot een week na de melding van breuk bewaard.

De wijn wordt bezorgd door koeriers van PostNL. Zij leveren zes dagen per week, ook op zaterdag.  Als u niet aanwezig bent kan het pakket worden aangeboden bij de nabije buren. U wordt hier via de track & trace status én een bericht in de brievenbus over geïnformeerd. Als het pakket niet  afgegeven kan worden of bij u of bij de buren, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of businesspoint. Hier kan het pakket binnen 7 dagen  worden afgehaald. Wel aan een legitimatie denken.

ATTENTIE: de nieuwe Horecawet, die op 1 juli 2021 is ingevoerd, verplicht ons om bij aflevering van de wijnen te vragen of u 18 jr. of ouder bent. Dit zal door de bezorger aan u worden gevraagd. Wij vragen u een legitimatiebewijs bij de hand te hebben.

Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van € 7,95 per zending. Het aantal flessen is hierbij niet van belang. Dit bedrag is inclusief de wettelijke verplichte leeftijdscheck.

Niet thuis?

Uw wijnen worden bezorgd door koeriers van PostNL. Zij leveren zes dagen per week, ook op zaterdag. De bestelling wordt tot twee keer toe bij u aangeboden. Als u niet aanwezig bent kan het pakket worden aangeboden bij de nabije buren. U wordt hier via de track & trace status én een bericht in de brievenbus over geïnformeerd. Als het pakket niet binnen twee dagen afgegeven kan worden of bij u of bij de buren, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of businesspoint. Hier kan het pakket tot drie weken worden afgehaald. Wel aan een legitimatie denken.

Overdag aan het werk? U kunt natuurlijk ook de wijnen op een ander adres laten bezorgen (bv. op je werk). Tijdens de bestelprocedure kunt u makkelijk voor VERZENDADRES kiezen.

Leeftijdscheck

De wet schrijft voor dat je voor het kopen van alcoholhoudende dranken minimaal 18 jaar moet zijn. Ten aanzien van webwinkels is de wetgeving vaag. Maar Van Brandwijk Wijnkopers onderschrijft natuurlijk het NIX18 beleid. Daarom hebben wij met onze transporteur afgesproken dat deze – bij twijfel – aan de deur de leeftijd controleert. Zij vragen om een legitimatiebewijs te tonen. Aan de hand hiervan wordt er wel of niet afgeleverd.

Leeftijdscheck
Veilig bestellen

Op deze website van Van Brandwijk Wijnkopers kunt u veilig bestellen en betalen. Wij maken gebruik van een zogenaamde SSL verbinding. Onze hele site is hierdoor beveiligd, dus ook alle gegevens die u intikt. U herkent zo’n veilige verbinding aan het groene slotje voor het adres en aan het adres zelf. Dat begint (net als bij uw bank bijvoorbeeld) met https://….

Wij verzamelen niet meer gegevens van u dan strikt noodzakelijk voor het uitvoeren van uw bestelling (en ja, een adres is dus noodzakelijk, anders weten we niet waar de wijn naar toe moeten sturen. We krijgen deze vraag echt !).

Alle betalingen worden afgehandeld door onze paymentpartner mollie-og. Als één van de grootste paymentproviders van Nederland een betrouwbare Nederlandse partner.

 

betaalopties

En als laatste willen we niet onvermeld laten. Onze website wordt gehost door Vevida (Groningen) in het serverpark Gyrocenter DC-II in Amsterdam.

Betalen

Wij bieden u diverse mogelijkheden tot betalen, zoals:

Ideal, u betaald via uw eigen bank

Credit card, Visa, Mastercard, American Express

Betaling op factuur, vooraf betaling

Sofort, Belfius, GiroPay, Bancontact zijn speciale betalingsmogelijkheden voor met name buitenlands gebruik.

Nog meer vragen

  Stuur ons dan een bericht

  Uw naam (verplicht)

  Uw mailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Neem contact op

  Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  0