Retouren

Wilt u iets terugsturen? Dat is geen probleem. Neem wel, voordat u iets terug stuurt, eerst contact met ons op. U ontvang dan een retourennummer.

Bedenktermijn

Wettelijk heeft u een termijn van 14 dagen om uw bestelling te annuleren. Omdat onze producten levensmiddelen zijn, geldt dat wij alleen ongeopende flessen in de originele verpakking als retour accepteren. Neem hiervoor contact met ons op, wij laten dan de wijnen terughalen door PostNL. De kosten van het retour zenden zijn wel voor uw rekening.

Veilig bestellen

Op deze website van Van Brandwijk Wijnkopers kunt u veilig bestellen en betalen. Wij maken gebruik van een zogenaamde SSL verbinding. Onze hele site is hierdoor beveiligd, dus ook alle gegevens die u intikt. U herkent zo’n veilige verbinding aan het groene slotje voor het adres en aan het adres zelf. Dat begint (net als bij uw bank bijvoorbeeld) met https://….

Wij verzamelen niet meer gegevens van u dan strikt noodzakelijk voor het uitvoeren van uw bestelling (en ja, een adres is dus noodzakelijk, anders weten we niet waar de wijn naar toe moeten sturen. We krijgen deze vraag echt !).

Alle betalingen worden afgehandeld door onze paymentpartner mollie-og. Als één van de grootste paymentproviders van Nederland een betrouwbare Nederlandse partner.

 

betaalopties

En als laatste willen we niet onvermeld laten. Onze website wordt gehost door Vevida (Groningen) in het serverpark Gyrocenter DC-II in Amsterdam.

Verzenden

Uw wijnen gratis bezorgd vanaf € 99,50

Wij verpakken uw wijnen in speciaal daarvoor ontwikkelde flessendozen. Hierdoor is het risico van breuk praktisch nihil. Mocht er onverhoopt toch breuk zijn, stuur ons dan direct een e-mail + foto van de gebroken flessen. Wij zorgen er dan voor dat u met de meeste spoed vervanging krijgt. Omdat wij de zending verzekerd hebben kunnen wij breuk claimen. Voorwaarde is wel dat u de gebroken flessen minimaal tot twee weken na de melding van breuk bewaard.

De wijn wordt bezorgd door koeriers van PostNL. Zij leveren zes dagen per week, ook op zaterdag.  Als het pakket niet  afgegeven kan worden of bij u of eventueel bij de buren, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of businesspoint. U wordt hier via een e-mail en de track & trace status  over geïnformeerd. Hier kan het pakket binnen 7 dagen  worden afgehaald. Wel aan een legitimatie denken.

ATTENTIE: de nieuwe Horecawet, die op 1 juli 2021 is ingevoerd, verplicht ons om bij aflevering van de wijnen te vragen of u 18 jr. of ouder bent. Dit zal door de bezorger aan u worden gevraagd.

Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van € 8,95 per zending. Het aantal flessen is hierbij niet van belang. Dit bedrag is inclusief de wettelijke verplichte leeftijdscheck.

Wij berekenen geen bezorgkosten boven een bestelbedrag van € 99,50. Dit geldt voor Nederland, België en Duitsland.

Leeftijdscheck

De wet schrijft voor dat je voor het kopen van alcoholhoudende dranken minimaal 18 jaar moet zijn. Ten aanzien van webwinkels is de wetgeving duidelijk: Er moet verplicht bij afleveren van alcoholische dranken gecontroleerd worden op de leeftijd.  Daarom hebben wij met onze transporteur afgesproken dat deze  aan de deur de leeftijd controleert. Zij vragen om een legitimatiebewijs te tonen. Aan de hand hiervan wordt er wel of niet afgeleverd.

Leeftijdscheck
Betalen

Wij bieden u diverse mogelijkheden tot betalen, zoals:

Ideal, u betaald via uw eigen bank

Credit card: Visa, Mastercard, American Express

Betaling op factuur, vooraf betaling

Sofort, Belfius, GiroPay, Bancontact zijn speciale betalingsmogelijkheden voor met name buitenlands gebruik.

Ook is het mogelijk om via Klarna achteraf te betalen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Niet thuis?

Uw wijnen worden bezorgd door koeriers van PostNL. Zij leveren zes dagen per week, ook op zaterdag.  Als het pakket niet  afgegeven kan worden bij u, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of businesspoint. Hier kan het pakket tot drie weken worden afgehaald. U ontvangt hiervan een digitaal bericht. Wel aan een legitimatie denken.

Overdag aan het werk? U kunt natuurlijk de wijnen ook op een ander adres laten bezorgen (bv. op je werk of bij een PostNL point.).

Tijdens de bestelprocedure kunt u voor een VERZENDADRES kiezen.

Nog meer vragen

  Stuur ons dan een bericht

  Uw naam*

  Uw mailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Neem contact op

  Wij zijn nu even niet direct bereikbaar. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  0
  Wijnhuis
  Lomond (4)
  Pasqua (5)