Café de Paris Blanc de Blancs Brut

 8,25

In de mond een frisse aanzet van wit fruit met daarbij citrus tonen. Ook hinten van appel en muntwat deze wijn mooi in balans brengt.

Beschrijving

The bistro way of life. Bij Café de Paris droom je weg naar de typerende Franse caféetjes en hun bruisende sferen. Naar een plek waar je vrienden ontmoet aan de bar, je neervlijt in een comfortabele fauteuil of nieuwe mensen leert kennen op het terras.

Het merk Café de Paris biedt een diversiteit aan mousserende wijnen met energieke en verfrissende smaken. Te herkennen aan de fijne natuurlijke bubbels, een mooie gouden kleur en een expressieve persoonlijkheid. Het zijn heerlijke dorstlessende wijnen die je graag als aperitief drinkt. Dat Café de Paris het meest geschonken aperitief in Frankrijk is dan ook geen verassing.

Het idee om een licht bubbelend en verfrissende wijn te ontwikkelen ontstond in Parijs, als eerbetoon aan deze mooie stad waar in alle caféetjes iedere dag weer een mooi glas mousserende wijn geschonken wordt. Vandaag de dag zijn de mousserende wijnen van Café de Paris niet weg te denken uit het straatbeeld en behoort het tot de 10 best verkochte Franse mousserende wijnmerken wereldwijd.

Café de Paris draait om momenten delen, samenkomen met vrienden, collega’s of familie, successen vieren of om eens lekker te relaxen. Het maakt niet uit hoe laat het is, wat voor weer het is, er is altijd een goed moment om een glas Café de Paris te drinken. Samen creëren we mooie momenten.Open een fles Café de Paris en laat het gevoel en vreugde van Parijse cafés om je heen schitteren.

Santé!

Extra informatie

Wijnhuis

Café de Paris

Land

Frankrijk

Regio

Frankrijk

Druivensoort

Chardonnay, Chenin Blanc, Colombard, Sauvignon Blanc, Semillon

Alcohol perc.

11.5%

aantal per doos

per 3 leverbaar

Fles afsluiting

Kurk

inhoud fles

0.75